סטייליש

תפוח בדבש משודרג: אור בן אוליאל מלמד אותנו להכין קינוח מטריף לחג

f="http://iframesrc='//gifs.com/embed/OY1Dzg'frameborder='0'scrolling='no'width='640px'height='360px'style='-webkit-backface-visibility:hidden;-webkit-transform:scale(1);''/iframe">(קרדיט: יוטיוב)ביס אחד מושלם.

 ראש אחד   |   04/10/2016  |    |    |    | 

 

ראש השנה הוא חג של התחלות, התחדשות, למידה ואוכל טעים. מכירים את התחושה הזו שאתם טובלים תפוח בדבש ומנסים לעצור בתנועות סיבוביות את נזילת הדבש בדרך לפה? מצאתי עבורכם פתרון מושלם וטעים. אני רוצה לשתף אתכם בשדרוג שלי למאכל החג המוכר והאהוב - תפוח בדבש.

 

מה אנחנו צריכים?

2 כפות דבש
2 כפות שמן קוקוס
כף סוכר לבן
קמצוץ מלח
שברי אגוזי מלך גדולים (כחופן)
תפוח עץ ירוק

 

מתחילים!

1. ערבבו דבש, שמן קוקוס, סוכר ומלח וחממו במיקרוגל דקה וחצי. הוציאו וערבבו היטב
בשנית.

2. חתכו קוביות תפוח וסדרו אותן על צלחת הגשה כשהקליפה כלפי מעלה.

3. מזגו מעט מהתערובת שהכנתם על כל קובייה והניחו חתיכת אגוז מלך על כל אחת.

 

https://www.youtube.com/watch?v=dxrM9E27PNw

 

APPLE - הכינו את המעדן בסמוך להגשה והיכונו לאין־ספור מחמאות! שנה טוב ומתוקה!

 

(מאת אור בן אוליאל)