סלבס

צילום: לירי גושן

קינוח גבינה ושוקולד לשבועות ב-5 שלבים פשוטים

המתכון לקינוח המושלם לחג - בואו רעבים.

 ראש אחד   |   11/06/2016  |    |    |    | 

 

זה לא סוד שחג השבועות הוא אחד החגים שאנחנו הכי-הכי (הכי!) אוהבים. זה לא רק בגלל הבגדים היפים והחגיגיים וגם לא רק בגלל החופש מהלימודים. האוכל הטעים, כמובן, הוא שהופך את חג שבועות לחג מושלם!

 

 

לכן, לכבוד החג, החלטנו לפנק אתכם במתכון טעים בטירוף וגם קל להכנה, החמישה שלבים בלבד! #יאמי

 

 

 

מצרכים:

2 חפיסות שוקולד מריר (סך הכול 200 גרם)

1 חפיסת שוקולד חלב (100 גרם)

100 גרם חמאה

כוס סוכר

4 ביצים

1 שקית סוכר וניל

קופסת גבינה לבנה 5% (250 גרם)

 

 

אופן ההכנה:

 

  • מניחים את כל השוקולד והחמאה בתוך קערה המתאימה לחימום במיקרוגל. מחממים עד להמסה ואז מצננים קצת בטמפרטורת החדר.
  • שוברים את הביצים ומפרידים בין החלבון (הלבן) לחלמון (הצהוב) לשתי קערות.
  • מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את כוס הסוכר וסוכר הווניל עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
  • לאחר שתערובת השוקולד והחמאה הצטננה קצת, מערבבים לתוכה את החלמונים והגבינה.
  • מקפלים בעדינות את החלבונים המוקצפים אל תוך יתר החומרים עד שהכול מתערבב היטב ומצננים במקרר שעתיים.

 

 

טיפ מאיתנו: אחרי שהתערובת מתקררת במקרר, אתם יכולים לחלק אותה לצלוחיות יפות ולהוסיף מרשמלו וסוכריות צבעוניות. זה גם ישדרג את הקינוח שלכם לחג וזה גם טעים מאוד!

 

צילום: לירי גושן צילום: לירי גושן

 

 

BONAPETITE - אל תשכחו לצלם לנו את התוצאות.

 

 

(כת"צ לירי גושן - liri.rosh1@gmail.com)