מגזין

אנחנו מקבלים כל שוקולד באשר הוא. (צילום: Shutterstock)

עזבו אתכם משוקולד חלב, מריר או לבן: מהיום יש גם שוקולד ורוד

מישהו אמר "בסט דיי אבר" ולא קיבל?

 אריאלה אביר   |   06/09/2017  |    |    |    | 

אם אתם מכירים אותנו, אתם ודאי יודעים שהמאכל האהוב עלינו ביותר הוא פיצה, אבל המאכל שנמצא במקום השני הוא ללא ספק שוקולד. ומאחר שמערכת "ראש אחד" היא מערכת סובלנית, אנחנו מקבלים באהבה כל סוג שוקולד באשר הוא: לבן, חלב, מריר ומהיום גם ורוד.

כן, כן, חברים, מתברר שיצרנית השוקולד הגדולה בעולם, חברת Barry Callebaut AG, הצליחה ליצור צבע שוקולד טבעי חדש בפעם הראשונה מזה 80 שנים, כשהומצא השוקולד הלבן. לשוקולד החדש יש גוון ורדרד וטעם פירותי חמצמץ ומתוק. ומה שמו בישראל (ובעיקר בשאר העולם)? ruby chocolate, כמו אבן החן היפהפיה.

כרגע החברה מפתחת תקוות כי השוקולד החדש יתפוס תאוצה ויקבל מקום של כבוד בקניות לכבוד יום האהבה שיחול בעוד פחות מחצי שנה, ואנחנו בעיקר מתרגשים שהידיעה הזו נחשפת ביום רביעי, שכידוע לכל אוהד "ילדות רעות" מושבע, זה היום בו כולם לובשים ורוד, ומעכשיו - גם אוכלים ורוד.

via GIPHY