מגזין

מי רעב כמונו? (צילום: יח"צ)

נשנושי השבוע: מילקי בהגנבה, קורני עוגת גבינה וקטשופ שעושה שריפה

  |   21/11/2017  |    |    |    | 

הטעמים החדשים של מילקי

אמנם יש לנו קראש על מילקי קראש החדש עם שברי עוגיות מרנג בטעם קקאו (שזה בתכ'לס מילקי רגיל עם עוגיות שוקולד), אבל התלהבנו יותר ממילקי טופי קרמל – שזה כבר סיפור שונה לגמרי כי המעדן עצמו הוא בטעם טופי (וקרמל!), ומי שמכיר אותנו יודע שאנחנו מעדיפים להתפלש בקרמל מאשר לטפס על הכרמל (מאולץ, צודקים). יאללה, מתי יוציאו מילקי בננה?

מדד האום נום נום:

קראש עוגיות מרנג – 4/5

טופי קרמל – 5/5

(צילום: יח"צ)

מסטיק מנטוס בגליל

שום דבר מיוחד, רק שמעכשיו המסטיקים העגולים של מנטוס מגיעים גם בגלילים אישיים שאפשר להכניס לכיס ולא רק בבקבוק (שקצת יותר קשה להכניס לכיס, אלא אם כן יש לכם כיסים גדולים מאוד). תודה על העדכון.

מדד האום נום נום: 4/5

(צילום: יח"צ)

חטיפי קראנצ'וס המחודשים

עם יד על הלב ולמרות הספקנות – אנחנו באמת, אבל באמת לא יכולים להגיד שחטיפי קראנצ'וס מודל 2017 פחות טעימים מהחטיפים המקבילים שלהם בשוק. כן, גם אנחנו הופתענו, אבל זו האמת לאמיתה ואנחנו עומדים מאחוריה. מלבד הטעמים המשודרגים, סיפרו לנו שהקראנצ'וסים החדשים מכילים 40 עד 60 אחוזים פחות של נתרן ושומן רווי מהמתחרים שלהם, ועומדים בקרטריונים החדשים של משרד הבריאות. שלא תבינו לא נכון, לא אלה חטיפים בריאים, אבל הם אמור להיות פחות לא בריאים מחטיפים אחרים וגם זה משהו. בכל מקרה, אנחנו מרוצים.

מדד האום נום נום: 4/5            

(צילום: יח"צ)   

סדרת קורני אמריקה

לא פחות משלושה טעמים חדשים הצטרפו לנבחרת חטיפי הדגנים של קורני, ושלושתם שואבים השראה מארצות הברית: עוגת גבינה ותותים, בראוניז ושוקולד חמאת בוטנים. את חלקם חיבבנו פחות, את חלקם חיבננו יותר, אבל העיקר הוא שאנחנו מחבבים אתכם יותר מכל דבר אחר ושאנחנו תמיד כאן כדי להמליץ לכם על מה לשנשנש.

מדד האום נום נום:

עוגת גבינה ותותים – 3/5

בראוניז – 4/5

שוקולד חמאת בוטנים – 5/5

(צילום: יח"צ)

לואקר גרנד פטיסרי קפוצ'ינו

נשנוש השבוע שלנו בהליכה. למה? כי אנחנו גם ככה חולים על הוופלים המשודרגים האלה של לואקר, ועכשיו מילאו אותם בקרם קפוצ'ינו ואנחנו בכלל ברקיע התשיעי (שזה צמד רקיעים מעל הרקיע שכולם מגיעים אליו כשהם מבסוטים במיוחד). להשיג בציפוי שוקולד חלב או שוקולד לבן, אבל העיקר להשיג.

מדד האום נום נום: 5/5

(צילום: יח"צ)

הקטשופים המפולפלים של היינץ

 חם, לוהט, חריף אש, תקראו לסמי הכבאי כי אנחנו בטירוף! היינץ חורכת את השניצל והצ'יפס שלכם עם שני טעמי קטשופ מפולפלים במיוחד - צ'ילי וחלפיניו - ואם אתם בעניין כששורף בפה, אז סמי מצידנו יכול להישאר בתחנה.

 מדד האום נום נום: 4/5

(צילום: יח"צ)

אגו קינוחים

אנחנו בהחלט טיפוסים של אגו, ובמיוחד של סדרת הוופלים החדשה של כרמית – אגו קינוחים – בטעמי אלפחורס (מצופים שווקלד חלב), טראפלס (מצופים שוקולד מריר) ופאי לימון (מצופים שוקולד לבן). וגם נראה לנו שזו הפעם הראשונה בהיסטוריה שמישהו אכל מיוזמתו וופלים בטעם (פאי) לימון ונהנה מזה.

 מדד האום נום נום:

אלפחורס: 4/5

טראפלס – 4/5

פאי לימון – 4/5 

(צילום: יח"צ)

המסעדה Express

 

לרשת "המסעדה", שמציעה אחלה מנות במחירים ממש נוחים, נולדה אחות קטנה – המסעדה אקספרס. הפעם זה הולך בלי מלצרים ומנה עיקרית - כל מנה עיקרית - עולה בסך הכל 15 שקלים (מחיר תוספת הוא 7 שקלים, שתייה עולה 8 שקלים). והנה מגיע הטוויסט: האוכל מעולה, לא רק בגלל המחיר אלא בעיקר בגלל הטעם. יש המבורגרים, קריספי צ'יקן בלחמניה, פיש אנד צ'יפס, סלטים וגם מנה שאהבנו במיוחד – אורז מסאלה (נתחי עוף וירוקת עם מג'דרה) – שהשביעה אותנו במיוחד. גם הקינוחים מעולים, ומי שרוצה לשלב קינוח ושתייה יכול לנסות משקה סמודיס על רמה (15 שקל). הסניף הראשון של המסעדה אקספרס נפתח לאחרונה ברחוב קרליבך 39 בתל אביב, ובקרוב ייפתחו סניפים נוספים בערים אחרות. באמת באמת באמת מומלץ!

מדד האום נום נום: 5/5

 (צילום: יח"צ)

תביאו כבר לארץ!

 

סקיטלס סוודר מכוער. אנחנו מקווים שרק האריזה נראית כמו סוודר ואין לסוכריות עצמן טעם של סוודר, אבל לא נדע את האמת עד שננסה. 

(צילום: יח"צ חו"ל)

        

כבר יצרתם את הפיד החדש שלכם? כל הכוכבים מחכים לכם ב -