מגזין

(צילום: יח"צ)

נשנושי השבוע: ביסלי חריף, ריסז כחטיף ושוקולד עדשים מעיף

זו הבטן שלנו שמקרקרת או שפלשה לנו תרנגולת למערכת?

 דורון פרידמן   |   19/11/2018  |    |    | 

שוקולד חכם

לקחו טבלת שוקולד חלב. הוסיפו לה מלא סוכריות סמארטיס (כמו עדשים ו-M&M’s, רק של חברת נסטלה) ושלחו לנו לטעום. עשו בשכל, כי אפילו אנחנו הופתענו מעד כמה שזה טעים, ולא נגזים אם נגיד שזה אחד השוקולדים הכי שווים שיצא לנו לנשנש בחיים. אין לנו מושג למה, זו פשוט עובדה. נשנוש השבוע בענק!

מדד האום נום נום: 5/5

יח"צ

 

לעיסה טרופית

שני טעמים חדשים ומרעננים הצטרפו לסדרת המסטיקים מנטוס פיור פרש, שמגיעה בבקבוקים מעוצבים וחמודים: לימון (בסדר) ופירות טרופיים (מעולה). ללעוס, לעצום עיניים ולדמיין שאתם בחופשה בקאריביים. ואחר כך לפתוח את העיניים ולגלות שאתם לא.

מדד האום נום נום: 4/5

יח"צ

 

קנו טבלה, קבלו קובייה

אוי, מגניב: ריטר ספורט הוציאו לכבוד חנוכה מארזים שווים עם שתי טבלאות שוקולד (שוקולד חלב עם אגוזים ושוקולד מריר עם מרציפן – אפילו שאנחנו לא מכירים מישהו אחד שאוהב מרציפן), וקובייה הונגרית ממותגת של ריטר ספורט שמקבלים במתנה, ב-20 שקלים בלבד. אלמלא המרציפן, היינו מעניקים פה את הציון המקסימלי.

מדד האום נום נום: 4/5

 יח"צ

מה בוער?

קבלו את ביסלי הוט, ביסלי מגה-חריף שמגיע עם שקית תיבול בשני טעמים: פלפל צ'יפוטלה שאותו מגדירים כ"חריף בקטנה", ופלפל חבנרו שנוטה לכיוון ה"חריף בטירוף". הרעיון הוא שאתם יכולים לפזר על הביסלי שלכם כמה תבלינים שאתם רוצים, ובכך לקבוע את רמת החריפות של החטיף. אנחנו באופן אישי מתחילים להתגרד ולהזיע בכל פעם שאנחנו אוכלים דברים ממש חריפים, אבל הביסלי היה לא רע בכלל, במיוחד אם מחזיקים ליד קנקן מים.

חוץ מזה, ביסלי משיקים גם את ביסלי מאנץ' ישראלי – שזה ערבוב של ביסלי ופיצוחים בתיבול, שאמור להיות, ובכן, ישראלי. מודים שהתחברנו יותר לביסלי החריף, ודי התבאסנו מהשקית הקטנה של המאנץ'.

מדד האום נום נום:

ביסלי הוט:  4/5

ביסלי מאנץ' ישראלי: 3/5

יח"צ

 

סחלב עם חלב (ואגוזים)

נכון, מילקי בטעם שוקולטה-אגוזים הוא לא טעם מפתיע במיוחד שדי הזכיר לנו את המילקי הרגיל, אבל הוא היה לנו טעים מאוד וסיפק את הסחורה. מילקי סחלב, הטעם השני בצמד מהדורות המילקי המיוחדות ששטראוס השיקה לאחרונה, היה... איך נאמר, לחובבי הז'אנר בלבד.

מדד האום נום נום:

מילקי שוקולטה-אגוזים: 4/5

מילקי סחלב: 3/5                

יח"צ

 

פסק זמן בלונדיני

זה היה רק עניין של זמן עד ששוקולד הבלונדי ימצא את דרכו לחטיפים נוספים. אז בלי לבזבזן זמן, קבלו את פסק זמן בלונדי בשני טעמים: קרם חלב (חביב מאוד) וקרם קוקוס (המוצלח יותר, אבל לא בהרבה). אנחנו מנסים לחשוב על עוד דרכים לשלב את המילה "זמן" אבל לא מצליחים, אז נפסיק כאן.

מדד האום נום נום: 4/5

 יח"צ

קראנץ' בוטנים

אלמלא השוקולד עם הסמארטיס, אז תואר נשנוש השבוע שלנו היה הולך השבוע לחטיפי הקראנצ'רס של ריסז – שהם בעצם שברי שקדים מצופים קרם בוטנים ושוקולד. יש מצב שאנחנו קצת משוחדים, כי אנחנו חולים על חמאת בוטנים ומוכנים לאכול ריסז כל החיים, אבל אנחנו לא חייבים התנצלות לאף אחד. מעולה!

מדד האום נום נום: 5/5

יח"צ

 

חלומות מתוקים-מלוחים

רק רצינו לעדכן שאסם מחזירה למדפים את הבייגלה מצופה שוקולד החלב שלה, שהושק בחורף שעבר, ואז נעלם, ועכשיו שוב חוזר במהדורה מוגבלת כדי שלא ישעמם לנו. אז הנה, עדכנו. מהר לפני שהחורף ייגמר.

מדד האום נום נום: 4/5

יח"צ

 

קפה בקערה

עוד סיבה לשמוח שהחורף הגיע: תלמה משדרגת לנו את קערת החלב עם כריות קפוצ'ינו, וזה פשוט נס (על חלב). מוצלח מאוד מאוד, וגם אפשר לנשנש סתם ככה מהשקית - וזה מה שבעיקר קורה אצלנו.

מדד האום נום נום: 5/5

יח"צ

מתנה ממוזס

בסוף השבוע הזה (23.11) יתקיים הבלאק פריידי, וכולם יודעים שצריך לרדת על ארוחה טובה אחרי שעות של שופינג – לא משנה אם אתם קונים באינטרנט או יוצאים לקניון. רשת מוזס יודעת שתהיו רעבים ביום הזה, ולכן היא מציעה בבלאק פריידי מנה ראשונה חיננית לכל חברי "הועד של מוזס" – מועדון הלקוחות של הרשת, וגם למצטרפים חדשים. תוכלו לבחור מתוך נאגטס עוף, כנפיים, טבעות בצל, כרובית פריכה ומעוד כמה נשנושים, אבל אל תשכחו לשמור מקום למנה העיקרית!

יח"צ