סלבס

(צילום: gifs.com)

טעמתם פעם "בנופי פאי"? אור בן אוליאל הכין קינוח שאתם פשוט חייבים לטעום

אנחנו חייבים לטעום את זה ועכשיו!

 ראש אחד   |   10/11/2016  |    |    |    | 

 

 

חזרתי מחופשה בהודו, וכמו בכל טיול מסביב לעולם אני תמיד מחפש אחר טעמים חדשים, שילובים מעניינים ומתכונים מסורתיים. מצאתי קינוח שהשתרש בהודו בתקופת השלטון הבריטי שם, והוא מגשים את חלומות הקינוחים שלי: שילוב של בננות, ביסקוויט וריבת חלב - בנופי פאי! מוכנים לגרסה מופלאה של קינוח חלומי? #טעים

 

מה צריך?

 

חפיסת ביסקוויטים מפוררים (250 גרם)

100 גרם חמאה מומסת

3 כפות חלב מרוכז

2 כפות קוקוס טחון

חצי מכל ריבת חלב (250 גרם)

3 בננות

 

 

 

מתחילים!

 

1. ערבבו היטב בקערה חמאה, ביסקוויטים, קוקוס טחון וחלב מרוכז. שטחו את התערובת
בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

2. חממו את ריבת החלב במיקרוגל כשלושים שניות כדי שהיא תהיה נוזלית יותר ונוחה למריחה. מרחו
שכבה אחידה על גבי התערובת המשוטחת.

3. חתכו בננה לעיגולים וסדרו אותם מעל ריבת החלב.

4. הכניסו למקפיא להתייצבות למשך כשעה והגישו קפוא.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=eU24XAGulio

 

 

 

SWEET - בתאבון!

 

 

(אור בן אוליאל)