מגזין

ברור שמהכל בחרנו תמונה של פיצה. דה! (צילום: יח"צ)

נשנושי השבוע, מהדורת שבועות: פיצה לכל החבר'ה, מילקשייק מ-ט-ו-ר-ף וקינוחים תוצרת בית

גבינה לי, גבינה לי, גבינה לי חביבה

 דורון פרידמן   |   29/05/2017  |    |    |    | 

פיצות "קליק אנד קולקט" של "דומינו'ס"

אין כאן מהפכות או שידרוגים מבחינת הפיצה עצמה, אבל אי אפשר להתעלם מהדיל השווה, הגבינתי והמבעבע שמציעה רשת "דומינוס פיצה": שלוש פיצות "מיני משפחתיות" (עם שישה סלייסים במקום שמונה) + תוספת על כל פיצה ב-90 שקלים בלבד. העסק הזה יכול להשביע ארבעה חבר'ה רעבים ואתם מוזמנים להזמין אותנו לסעודה. הקטע היחיד הוא שבשביל לקבל את המחיר הזה, תצטרכו לאסוף הפיצות ישירות מהסניף (המחיר עם משלוח הוא 105 שקלים). צאו לדרך.

מדד האום נום נום: 4/5.

(צילום: יח"צ)

 

תפריט שבועות של "מקס ברנר"

מה יותר טוב מסתם שוקולד? שוקולד עם גבינה (אבל רק גבינה מתוקה, כן? כי שוקולד עם בולגרית או קממבר עושה לנו סלטות בבטן). רשת מסעדות "מקס ברנר" יודעת את זה ומפגיזה בתפריט שוקולדי-גבינתי מתוק במיוחד לכבוד החג.

קודם כל יצא לנו לדגום את המילקשייק השוויצרי החדש (34 שקלים), שמשלב בין שוקולד לבן וגבינת מסקרפונה מתוקה, בתוספת פירורי עוגיות וגרידת לימן. אנחנו קצת פחות בקטע של לימון, אבל עדיין היה טעים ועשיר מאוד.

 

מדד האום נום נום: 4/5

(צילום: יח"צ)

אחר כך התנפלנו על קרפ המסקרפונה והשוקולד הלבן (54 שקלים), שזה קרם ממולא בגבינה המתוקה + גלידת וניל + סלט פירות  + מבחנה עם שוקולד חם + תהיות אם הגענו לגן עדן. בנוסף מציעה הרשת קרפים נוספים, עוגת גבינה שוקולדית מנת "מילקי קראמבל מסקרפונה" עם עוגיות, שוקולד, דובדבנים וקצפת, אבל כבר לא יכולנו לזוז.

מדד האום נום נום: 5/5

(צילום: יח"צ)

 

קרמיסימו "סולרו"

החבר'ה בגלידות שטראוס לקחו את שלגוני הסורבה הפירותיים של "סולרו", ערבבו אותם עם גלידת קרמיסימו ויצרו מארז משפחתי של גלידה חלבית בטעם וניל עם פירות טרופיים אמיתיים. נחמד, אבל לא משהו שהיינו צוללים לתוך לוע של הר געש בשבילו (מה הקשר?!).

מדד האום נום נום: 3/5

 (צילום: יח"צ)

הקינוחים הביתיים של יטבתה

זו ההזדמנות שלכם להרשים את דודה רגינה (השם המלא שמור במערכת) הסנובית, בכישורי הכנת המתוקים שלכם. יטבתה מציעה שתי תערובות להכנת קינוחי שמנת - קרם ברולה ופלאן קרמל. בגדול, מה שצריך לעשות זה להרתיח את התערובת (אפשר גם במיקרוגל), לצנן, לשדרג לפי הטעם ולהגיש. זה פשוט למדי, אם כי צריך מבער בשביל לשרוף את שכבת הסוכר ההכרחית על קרם הברולה, ולכמה אנשים שאתם מכירים יש בבית מבער?! אולי לדודה רגינה.

מדד האום נום נום: 3/5

(צילום: יח"צ)

 

עוגות הגבינה של "מתוקה"

יש בעולם שני סוגים של אנשים: אלה שיודעים לאפות עוגות גבינה ואלא שיודעים לקנות עוגות גבינה (ו/או לנשנש אותן בבית קפה). אנחנו נמנים על הסוג השני, וברשת "מתוקה" פשוט גמרו אותנו עם קולקציית העוגות הלבנות שלהם, כמו רולדה היער השחור (שוקולד + דובדבנים + קצפת), קראנץ' ריקוטה ואפרסקים (עוגת שמרים עם גבינה ואפרסקים) ומוס ריבת חלב ושוקולד לבן (כמו שזה נשמע, אבל טעים יותר). ויש גם עוגת "גבינה" טבעונית עם פטל, שמבוססת על חמאת קוקוס. אפשר להזמין הביתה, לעשות טייק אווי או לנשנש בסניפי בתי הקפה.

מדד האום נום נום: 5/5

 

(צילום: יח"צ)

הצ'ופרים של "מחלבות גד"

גם ב"מחלבות גד" מזמינים אתכם להכין קינוחים גבינתיים לשבועות, וקרם המסקרפונה שלהם הוא הבסיס המושלם לכל קינוח. המוצר מגיע עם חוברת מתכונים קלילה, וחבילה אחת מתאימה להכנת חמישה קינוחים - כך שברוב המקרים אף אחד מבני המשפחה לא ייצא מקופח. טירמיסו, קרמשניט, קינוחי כוסות – הכול הולך.

ואם אנחנו כבר פה, אז הרשנו לנו להמליץ על כדורי גבינת העיזים המתובלים של "גד". אמנם לא לכל טעם כי לגבינת עזים יש טעם די חזק, אבל עם התיבול המתאים (פלפל שחור, עגבניות מיובשות ושום, בזיליקום ועוד), יש לכם משהו חגיגי לנשנש שהוא לא מתוק.

 

מדד האום נום נום 4/5

(צילום: יח"צ)

 

תביאו כבר לארץ!

צ'יטוס סוויטוס – צ'יטוס מתוק, שבמקום הטעם הגבינתי אנחנו מקבלים טעם קינמוני. רגע, אז זה כבר לא מתאים לשבועות, נכון? נו מילא, כבר כתבנו את האייטם ולא נעים לנו מצ'סטר צ'יטה.

(צילום: יח"צ)