מגזין

סמור'ס על מקל? החלומות שלנו התגשמו? (צילום: עינב לוגסי)

כך תכינו את הסמור'ס המושלם לל"ג בעומר

ל"ג בעומר מעולם לא היה מתוק יותר

 עינב לוגסי   |   15/05/2017  |    |    |    | 

קרשים? צ'ק! תפוחי אדמה? צ'ק! מרשמלו? אלף פעמים צ'ק!המרשמלו הוא ללא ספק הכוכב של ל"ג בעומר ואי אפשר שלא לתת לו שדרוג קטן וכיפי. הפעם לקחנו את הסמור'ס (מאכל אמריקאי מסורתי שנוהגים לאכול מסביב למדורה) בתור השראה והפכנו את המרשמלו הנוסטלגי לחטיף קליל וטעים שכל החברים מסביב למדורה ישמחו לקבל. ונחשו מה? הוא על מקל!

אז מה אנחנו צריכים?

מרשמלו

חפיסת שוקולד מריר או חלב

שיפודי עץ

ביסקוויטים

פטיש שניצלים

שקית עם סגירת ריצ'רץ'

2 קערות

מתחילים!

1. שפדו את המרשמלו על שיפודי העץ. הקפידו שקצה השיפוד לא יעבור את קצה המרשמלו, כפי שנראה בתמונה.

2. הכניסו את הביסקוויטים אל השקית, פזרו אותם באחידות ודפקו בזהירות עם פטיש השניצלים על הביסקוויטים עד לקבלת פירורים והעבירו אותם אל קערה.

3. שברו את חפיסת השוקולד לקוביות אל תוך קערה ושפכו עליהם מעט מים רותחים. בחשו עד לקבלת מרקם אחיד, סמיך וחלק של השוקולד.

4. טבלו את שיפוד המרשמלו שהכנתם בשלב 1 בתוך השוקולד.

5. מיד לאחר מכן טבלו את המרשמלו בפירורי הביסקוויטים והניחו לשוקולד מעט להתקשות.

זהו! החטיף האולטימטיבי למדורה בל"ג בעומר מוכן! בתיאבון!

מי מתכנן להכין סמור'ס בל"ג בעומר?