סלבס

(קרדיט: יוטיוב)

חולים על קרמבו? אור בן אוליאל ילמד אתכם איך להכין בעצמכם!

החיים שלנו השתנו.

 ראש אחד   |   25/11/2016  |    |    |    | 

 

איך יודעים שהגיע החורף? הקרמבו מופיע כמו פטריות אחרי הגשם ליד הקופה של הסופר השכונתי! ממתק החורף הזה הוא נשנוש חובה בעת סופה חזקה, ולגמרי תוכלו להכין אותו בעצמכם ולפנק את החברים שלכם. אז איך אתם מתחילים לאכול את הקרמבו שלכם - מהקרם או מהעוגייה?

 

מה צריך?

 

*מתכון לשבע יחידות
---------------------------
3 חלבונים (100 גרם)
---------------------------
כוס (200 גרם) סוכר
---------------------------
כפית תמצית וניל
---------------------------
עוגיות חמאה
---------------------------
שוקולד מריר

 

מתחילים!

 

1. חממו בסיר קטן את החלבון והסוכר, ערבבו ללא הפסקה עד שהסוכר יימס ויופיע קצף.

2. העבירו את הקצף למיקסר, הוסיפו תמצית וניל והקציפו כשבע דקות עד לקבלת קצף יציב.

3. זלפו את הקרם המוקצף על העוגיות. אם אין לכם שקית זילוף, השתמשו בשקית סנדביץ' וגזרו בה חור. הכניסו למקפיא ל־ 15 דקות.

4. המיסו שוקולד כדקה וחצי במיקרוגל והניחו לו להצטנן מעט. הניחו ככפית שוקולד על כל כיפת קרם.

5. שמרו בהקפאה.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BIwkESpSxCM

 

 

PERFECT - שיהיה חורף נעים וטעים לכולם!

 

(מאת אור בן אוליאל)